Qëndroni aktiv

Ju keni nevojë për të paktën 60 minuta aktivitet fizik çdo ditë. Të qenit aktiv ju mban të shëndetshëm, mbron zemrën, përmirëson frymëmarrjen, ul rrezikun e sëmundjeve të rënda, si dhe forcon muskujt dhe kockat.

Shkarkoni Aplikacionet

Si të qëndroni aktiv
Zgjidh aktivitet
Lojra për ju
Provoni njohuritë
aktiv61

Loja organizohet në disa nivele ku secili nivel përmban një kuic me pyetje të cilat vështirësohen me rritjen e nivelit. Ju duhet të keni kaluar nivelin paraardhës (mirë ose shumë mirë) për të kaluar në nivelin tjetër. Në përfundim të të gjitha niveleve ju do të fitoni njërën prej kupave të lojës.

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni